Verhuur en plaatsing van werfkasten

HEIST o/d berg

Nood aan elektriciteit tijdens uw bouwwerken? Bij DIMAR kunt u terecht voor verhuur en plaatsing van werfkasten in Wiekevorst en ruime omgeving.

Van administratie tot aansluiting en opvolging

Vooreerst regelen we in uw naam alle administratie met de lokale netbeheerder, en maken we  correcte afspraken met hen inzake aansluitkosten en planning. We begeleiden u ook in uw keuze van energieleverancier. Net vóór de dag dat de netbeheerder de aansluiting komt maken, zorgen wij dat de werfkast geplaatst wordt, inclusief aansluitkabel en noodzakelijke keuring. Indien er enig probleem ontstaat met de werfkast tijdens de werkzaamheden, zorgen we ervoor dat het probleem dezelfde dag nog opgelost is.

Werfkast aankopen

We vervangen regelmatig onze werfkasten voor verhuur, en verkopen deze dus tweedehands. Uiteraard worden deze kasten technisch geheel in orde gebracht, zodat ze vlot een volgende keuring doorstaan. Laat het ons zeker weten als u dus liever een tweedehands werfkast aankoopt in plaats van één te huren. Meer informatie over het verhuur en de plaatsing van werfkasten? Neem dan even contact met ons op.