Studiebureau DIMAR
in Wiekevorst – Uw partner voor veiligheidscoördinatie en EPB

HEIST o/d berg

DIMAR is een studiebureau gevestigd in Wiekevorst, waar u terecht kunt voor veiligheidscoördinatie en alle diensten omtrent energieprestatieregelgeving.

Over DIMAR

Ons studiebureau bestaat uit een team van professionele medewerkers, die elke dag voor u klaarstaan met deskundig advies en de nodige technische begeleiding. Als ervaren studiebureau leggen we een uitgebreide expertise aan de dag voor ontwerp, planning en opvolging van infrastructuur- en mobiliteitsopdrachten. We zijn hoofdzakelijk actief in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant, maar ook breder inzetbaar over heel Vlaanderen.

Expertise

Dagelijks staat studiebureau DIMAR in voor advies op maat en technische ondersteuning van projectontwikkelaars, architecten, steden, provincies, overheidsinstanties en particulieren. Dit verwezenlijken we door onze klantgerichte aanpak, flexibele houding en innovatieve werkmethode. Onze expertise spitst zich toe op de volgende activiteiten:

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u steeds de meest nauwkeurige resultaten garanderen. Een beroep doen op ons studiebureau in Wiekevorst? Neem vandaag nog contact op met ons. We voorzien u graag van gepast advies voor uw project.

ONZE ervaring

maakt het verschil

VEILIGHEIDSCOORDINATIE

EPB-VERSLAGGEVING

NUTSVOORZIENINGEN

FLEXIBEL IN COMMUNICATIE

klantgericht & adviesgevend

meer info