Nutsvoorzieningen

MeteropstellingDoor onze ervaring in coördinatie van de verschillende nutsbedrijven, kunnen we u begeleiden in de aansluitingen die voor uw gebouw (woning of appartement) noodzakelijk zijn. 

Zowel door onze contacten met de netbeheerders van elektriciteit, gas, water, telefoon, internet en riolering, als contacten met de verschillende energieleveranciers, kunnen we vele van uw kopzorgen overnemen ... u heeft tenslotte al genoeg "aan uw hoofd" tijdens uw bouwproces ... 

Wij zorgen voor een vlotte aansluiting en de meest kosten-efficiënte manier daartoe.  Bovendien adviseren wij u in uw keuze van energieleverancier.

Ook tijdens de uitvoering van uw bouwwerken, zorgen wij voor energie.  Zowel voor de aanvraag van de werfaansluiting, als het voorzien ervan, met andere woorden het verhuren en plaatsen van een werfkast, kan u op ons beroep doen. 

 

 

 

Indien u ons wil bereiken of een offerte wenst, kan dit via onze contactpagina.

Dimar bvba, Morkhovensweg 45 bus 4,2222 Wiekevorst, Ligging, tel.: 014 27 00 00 (24/24 bereikbaar!!!), Fax: 014 27 00 09, dimar@dimarbvba.be, BTW BE0866.899.787