EPB informatieavonden

HEIST o/d berg

Er is tegenwoordig heel wat te doen rond de EPB (steeds strengere normen, boetes, …). Daarom is het belangrijk om misverstanden hierover te vermijden. Wij beschouwen het als onze taak om u hierover correct te informeren. Dit doen we tijdens onze EPB informatieavonden in Wiekevorst.

Wat komt er aan bod?

Graag maken we tijd om u tijdens een GRATIS EPB-infoavond de belangrijkste aandachtspunten, misverstanden en veel gemaakte fouten toe te lichten. Onderwerpen als isolatie, ventilatie, verwarming en koeling, sanitair, warm water, luchtdichtheid (blowerdoormeting), hernieuwbare energie, etc. komen uiteraard aan bod. We spitsen ons tijdens de infoavond voornamelijk toe op de particuliere nieuwbouwwoning. Indien gewenst doorweven we onze toelichting graag met belangrijke info over woninguitbreiding en/of -verbouwing en de energetisch ingrijpende renovatie. Uiteraard is er tijdens en na de toelichting tijd voor individuele en andere vragen.

Waar en wanneer?

De data voor de volgende sessies zijn binnenkort beschikbaar op deze pagina. De sessie start telkens om 19u (en duurt tot ca. 22u30) en gaat door in onze kantoren te Wiekevorst. Inschrijven is noodzakelijk, de plaatsen zijn beperkt. Reserveer tijdig uw plaats (met vermelding van het aantal personen) via dimar@dimarbvba.be of telefonisch via 014/27 00 00.